واردات کالا (قوانین و نکاتی که باید در مورد آن بدانید)

واردات کالا یک فعالیت تجاری و اقتصادی قابل توجه است، که به منظور رفع نیازهای جامعه برای برای مدت زمانی مشخص صورت می گیرد.

واردات کالا چه زمانی انجام می شود ؟ 

ممکن است تولید برخی از کالاها به دلیل امکانات ناکافی یا موقعیت جغرافیایی متنوع کشور چالش برانگیز باشد. این چالش ها، هزینه های زیادی را در بر خواهد داشت. در نتیجه، دولت‌ها تلاش می‌کنند تا شرایط مساعدی را برای تولید داخلی برای رفع نیازهای جامعه ایجاد کنند.

واردات کالا در رفع نیازهای یک جامعه اهمیت دارد. بی توجهی به فعالیتهای اقتصادی، چالش های مهمی را در آینده برای دولت ایجاد کند. بنابراین، این فعالیت ها برای پیشرفت و توسعه یک کشور در حوزه اقتصاد، بسیار حیاتی است. زیرا، واردات کالا توسط تجار و بازرگانان می تواند سود قابل توجهی را به همراه داشته باشد.

واردات کالاهای مختلف یک نیاز اساسی در جوامع مختلف است. سیاست گذاران باید با قانون گذاری و ایجاد شرایط مساعد برای واردات کالا، این نیاز را برطرف کنند. هدف این حمایت کمک به معامله گران و تسهیل فرآیندهای تجاری است. تجار و بازرگانان موظفند با این قوانین آشنا شوند و اقدامات لازم را برای کمک به دولت در رفع نیازهای جامعه انجام دهند.

مهم است که بدانیم واردات کالا یک تجارت بین المللی است که می تواند توسط بازرگانان داخلی در هر کشوری انجام شود. این تجارت بین المللی، سود قابل توجهی را برای تجار و بازرگانان درگیر در این زمینه را، به همراه دارد. با این حال، درک کامل فرآیند خرید و مقررات خاص حاکم بر این فعالیت برای مشارکت موفق در این تلاش‌ها ضروری است.

واردات شاخه مهم تجارت

واردات کالا یکی از شاخه های مهم در تجارت و بازرگانی کالا می باشد که بسیاری از کشور ها از آن برای تهیه مواد و محصولاتی که در کشور خود وجود ندارد استفاده می کند. در واقع واردات کالا پیشینه ای قدیمی دارد و مرتبط با سال های اخیر نمی باشد. هر کشوری که در دنیا وجود دارد با توجه به منطقه جغرافیایی و همچنین تکنولوژی که دارد، می تواند در تامین و تولید یک محصول موفق باشد. از این رو علاوه بر رفع نیاز کشور، بخشی از تولیدات خود را برای کشور های دیگر می فروشند تا برای کشور خود ارز آوری کنند و سایر نیاز های خود را از کشور های دیگر با استفاده از واردات کالا تامین کنند. در واردات یکی از مهمترین بخش ها توجه به منطقه جغرافیایی می باشد، مثلا کشور های حوزه خلیج فارس و در کل خاورمیانه در صنعت نفت بسیار خوب عمل می کنند چرا که منطقه خاورمیانه به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد برای برداشت نفت بسیار مناسب می باشد.

نیاز به واردات

با توجه به تعاریف بالا در نتیجه می توان گفت ساخت برخی از کالا ها برای کلیه کشور ها ممکن نیست و یا صرفه اقتصادی ندارد بنابراین آن کشورها با استفاده از واردات کالا نیاز داخلی کشور خود را فراهم می‌کنند. در واقع به محصولاتی که در دیگر کشورهای خارجی تولید و از مسیر قانونی تجاری به کشور ما به عنوان مقصد وارد می‌شوند، واردات کالا می‌گویند. در برخی از کشور ها واردات زیاد و در برخی دیگر واردات کالا کم می باشد و این بستگی به عواملی از جمله منطقه جغرافیای و دانش تولید هر کشور دارد. کشور ایران نیز به عنوان یکی از کشور های خاورمیانه بخشی از نیاز های خود را در قالب واردات از کشور های دیگر رفع می کند که از مهمترین این موارد می توان به برخی از تکنولوژی ها، وسایل خانگی، محصولات پلاستیکی، یراق آلات و… اشاره کرد. در صورتی که شما نیاز به واردات کالا از گمرک دارید می توانید تا انتهای این راهنما با ما همراه باشید تا به صورت کامل شما را راهنمایی نماییم لازم به ذکر می باشد همچنین می توانید با استفاده از شماره های مندرج در وب سایت با ما در تماس باشید تا به صورت کامل شما را برای واردات راهنمایی نماییم.

واردات کالا

انواع واردات کالا 

 در بازرگانی خارجی پنج نوع واردات وجود دارد. این موارد عبارتند از :
  • ورود قطعی کالا
  • ورود موقت کالا
  • کالاهای مرجوعی
  • ترانزیت خارجی کالا
  • ترانزیت داخلی

قوانین گمرک برای واردات کالا 

واردات کالا به عنوان یک نیاز ضروری و اساسی در رفع نیازهای جوامع مختلف شناخته می شود. دولت ها با تدوین قوانین و مقررات تخصصی در این زمینه تلاش می کنند تا این روند اقتصادی را برای تجار و بازرگانان خود تسهیل کنند. هدف این است که اطمینان حاصل شود که تمام مراحل واردات کالا به شیوه ای اصولی و با رعایت قوانین بین المللی انجام می شود.

در نتیجه، هر واردکننده کالا موظف است به قوانین و مقررات خاص حاکم بر فرآیند واردات تسلط کامل داشته باشد و دانش خود را در این زمینه به طور مداوم به روز کند. آشنایی با قوانین و مقررات واردات کالا، تجار و بازرگانان را قادر می سازد تا فعالیت خود را مطابق با قوانین داخلی و خارجی انجام دهند.

برای ارائه مروری بر قوانین اصلی و ضروری واردات کالا، برخی از قوانین و مقررات اجرایی کلیدی در این زمینه را بیان می کنیم. قوانین اصلی و مهم در زمینه صادرات و واردات کالا به شرح زیر است .دقت داشته باشید که، هر واردکننده موظف به داشتن اطلاعات جامع و به روز در مورد آنها است.

قوانین واردات

  1.  قانون مقررات صادرات و واردات : این قانون مصوب 1373 شورای اسلامی شهر مشتمل بر 24 ماده است.  به اصول کلی و حدود حوزه های تجاری می پردازد.
  2. آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات : این آیین نامه مصوب 1392 هیأت وزیران با 46 ماده تکمیل کننده قانون فوق است. این قانون، نکات اجرایی مختلف در زمینه واردات کالا را مشخص می کند.
  3.  قانون و مقررات امور گمرکی : این قانون مصوب سال 1392 شورای اسلامی، با ارائه راهنمایی در خصوص ترخیص کالا و تشریفات گمرکی، امکان آشنایی بیشتر تجار با قوانین واردات کالا را فراهم می کند.
  4. کتاب مقررات صادرات و واردات : این کتاب نکات کاربردی در خصوص واردات کالاهای مختلف، تعرفه های مربوطه را بیان می کند. هر سالانه این قانون، بروزرسانی می شود. توسط سازمان توسعه منتشر شده است.
  5.  بخشنامه اجرایی : این بخشنامه ها و دستورالعمل ها قوانینی حیاتی برای واردات کالا هستند که مقررات دقیق و به روزی را در این زمینه ارائه می کنند. بررسی منظم اخبار و اطلاعات مرتبط با تجارت برای اطلاع از این بخشنامه ها ضروری است.

آیا امکان واردات مستقل کالا برای ما وجود دارد؟

هر شخص حقیقی یا حقوقی توانایی واردات مستقیم کالا را دارد. با این حال، فرآیند واردات کالا به یک کشور نیازمند توجه دقیق به گمرک، مقررات مالیاتی و قوانین است که از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.

در بسیاری از کشورها، افرادی که به دنبال واردات کالا هستند ممکن است، نیاز به شرکت حمل و نقل یا کارگزار گمرک برای تسهیل ورود کالا به آن سوی مرز داشته باشند. در این صورت، شرکت حمل و نقل یا کارگزار گمرک مسئولیت امور گمرکی، مالیاتی و بیمه ای مربوط به کالا را بر عهده می گیرد، در حالی که شخص حقیقی یا حقوقی مسئول پوشش هزینه های مرتبط با خدمات ارائه شده توسط شرکت حمل و نقل یا کارگزار گمرکی است. توصیه می شود قبل از شروع واردات کالا با مقررات گمرکی، مالیاتی، بیمه ای و سایر مقررات داخلی مربوطه که در کشور اعمال می شود آشنا شوید. کارشناسان راه حل های کسب و کار پایدار برای ارائه کمک در این زمینه در دسترس هستند.

آگاهی از قوانین و مقررات روز

مراحل واردات کالا قدم به قدم (آموزش صفر تا صد واردات کالا)

از نظر ترتیب و اولویت هر مرحله، ملاحظات کلیدی برای واردات کالا وجود دارد. آگاهی از لیست کالاهای مجاز و سودآور برای واردات، انتخاب کشور مبدا، بازرسی برای تایید اصالت کالا، انتقال پول و انتخاب روش حمل و نقل (هوایی، دریایی، زمینی) از جمله موارد دیگر است. شرکت بازرگانی نوید با چندین سال سابقه در زمینه واردات کالا، مراحل زیر را پیشنهاد می کند.

  1.  منبع یابی
  2. چانه زنی و مذاکره با فروشنده
  3. رسید پیش فاکتور (پیش فاکتور)
  4.  بازرسی کمی و کیفی کالا
  5. ثبت سفارش
  6. پرداخت و انتقال ارز
  7. حمل و نقل
  8. صدور بارنامه کالا
  9. اخذ مجوز از شرکت حمل و نقل
  10.  اظهار کالا به گمرک
  11. اجرای تشریفات گمرکی
  12. بارگیری و تحویل کالا

اگر بخواهیم تمامی مراحل ذکر شده را در دو دسته کلی دسته بندی کنیم، مرحله اول انتخاب و خرید خواهد بود که شامل مراحل زیر می باشد:

مراحل واردات کالا قدم به قدم

یافتن منابع یا گزینش زمینه فعالیت 

مرحله اولیه در واردات کالا منبع یابی است که شامل شناسایی بهترین تامین کننده و بازرسی محصول برای اطمینان از اصالت آن است. منبع یابی نیاز به دانش و تجربه کافی دارد. عدم توجه به این موارد می تواند منجر به مشکلات مالی و یا واردات کالاهای بی کیفیت و تقلبی شود. بنابراین توصیه می شود برای تامین منابع از یک تیم متخصص و مجرب کمک بگیرید. زیرا، این یک مرحله حیاتی در واردات کالا است.

برخی ممکن است براساس کشور، واردات را انجام دهند. برای مثال با یک کشور و قوانین تجارت آن آشنایی بیشتری دارند و هر آنچه که لازم باشد از همان کشور وارد می‌کنند.

این گروه از افراد غالبا به علت ارتباطاتی که در آن کشور دارند، اقدام به واردات انواع مختلف کالا از آنجا می‌کنند. برخی نیز فقط روی واردات یک نوع محصول از نقاط مختلف جهان تمرکز دارند. انتخاب زمینه فعالیت به سابقه فعالیت در گذشته و ظرفیت ما وابسته است. 

تخصیص ارز و پرداخت بین‌المللی

آگاهی از قوانین و مقررات روز 

برای انجام واردات کالا باید با با قوانین و مقررات مختلف در حوزه واردات محصول موردنظر خود آشنا باشید و آگاهی خود را در این زمینه بروز کنید. برای مثال احتمال دارد برای مدتی جلوی واردات یک محصول خاص بسته شود یا آنکه نرخ واردات آن محصول کم و زیاد شود. برخی اوقات نیز احتمال دارد امور تجاری با یک کشور خاص محدود شود.

چانه زنی و مذاکره با فروشنده

بعد از منبع یابی، مرحله بعدی واردات کالا شامل مذاکره با فروشنده و کسب اطلاعات در مورد کالا، تعهدات مالی و بیمه است. چانه زنی موثر و تضمین تخفیف ها نیاز به تخصص دارد تا هم کیفیت محصول و هم افزایش سود را تضمین کند. در نهایت پس از مذاکره، محصول ثبت سفارش می شود. در صورت نیاز، می توانید از فروشنده نمونه دریافت کنید.

دریافت پیش فاکتور یا پرفرما از فروشنده

گام بعدی شامل دریافت پیش فاکتور یا پیش فاکتور از فروشنده است.

در این مرحله باید از فروشنده پیش ‌فاکتور بخواهید که بعدها از آن بتوانید به منظور ثبت سفارش استفاده کنید. بنابراین باید اطلاعات پیش فاکتور کامل باشد تا هنگام ثبت سفارش به مشکل نخورید.

در پرفرما مشخصات کامل محصول ذکر شده است. از جمله اطلاعات گوناگونی که در این سند باید ذکر شود می‌توان به نرخ، کرایه حمل و نقل، حجم، تعداد، نوع ارز معامله محصول، کشور مبدا و مقصد، اطلاعات و مشخصات فروشنده و خریدار و برخی مشخصات دیگر اشاره نمود.

که شامل جزئیات زیر می شود.

  • شماره پیش فاکتور، تاریخ و مدت اعتبار
  • نام کامل و آدرس فروشنده و خریدار
  • مشخصات دقیق محصول شامل اطلاعات کمی و کیفی مانند تعداد، کمیت، ابعاد، وزن خالص و ناخالص
  • شماره تعرفه گمرکی
  • کل مبلغ مشخص شده به واحد پولی شامل قیمت واحد، هزینه بسته بندی و هزینه حمل و نقل
  • شرح تقسیم وظایف و مسئولیت ها بین خریدار و فروشنده بر اساس قوانین اینکوترمز
  • مبدأ و مقصد نهایی کالا اعم از بنادر یا محل های بارگیری و تخلیه
  • نحوه حمل و نقل کالا
  • شرایط پرداخت (پرداخت کامل، پیش پرداخت و غیره)
  • کشور مبدا

بازرسی کمی و کیفی کالا

در تجارت بین الملل، خریداران نگران دریافت کالای مورد نظر با کیفیت و مشخصات تعیین شده هستند. برای رفع این نگرانی، شرکت های تجاری موظفند کیفیت محصول را طبق اسناد قرارداد بررسی کنند. این فرآیند شامل بازرسی کیفی و کمی محصول، نمونه برداری و آزمایش است. اگر نتایج بازرسی با مشخصات محصول مندرج در قرارداد مطابقت داشته باشد، گواهی بازرسی محصول به عنوان تاییدیه کیفیت محصول صادر می شود.

ثبت سفارش

در این گام واردکننده باید به سیستم ثبت سفارش واردات وزارت صمت برود و تقاضای خود را به منظور واردات کالای مذکور ارائه دهد و رضایت آن ها را جلب کند. 

به منظور ثبت سفارش باید به سایت ntsw.ir مراجعه کنید و پروسه ثبت سفارش را انجام دهید. 

ثبت سفارش محصولات مختلف مراحل خاص خود را دارد و معمولا با یکدیگر فرق دارند. حتی برخی اوقات برای واردات کالای خاصی علاوه بر مجوز وزارت صمت، از دیگر دستگاه‌های مرتبط نیز باید مجوزهای موردنیاز را دریافت کرد. 

مراحل واردات کالا

در این مرحله از واردات کالا (بازرسی کالا) داشتن کارت بازرگانی الزامی است. بازرسی کالا شامل بارگذاری پیش فاکتور در سامانه جامع تجارت ایران (NTSW) است. این فرآیند بازرسی تضمین می کند که کالاهای وارداتی با مقررات مربوط به تولید داخلی، وضعیت ممنوعیت و اولویت مطابقت دارند. پس از بارگذاری پروفرما، ثبت سفارش و مجوز واردات صادر می شود. توجه به این نکته ضروری است که برای برخی کالاها، دریافت شناسه یا مجوزهای محصول (مانند مجوزهای بهداشتی یا IRC) ممکن است ضروری باشد.

 

پرداخت و انتقال ارز

مرحله پرداخت شامل داشتن حساب ارزی، ارائه حساب بانکی مورد نظر هنگام ثبت سفارش، درخواست تخصیص ارز از بانک مرکزی، تایید تخصیص ارز توسط بانک مرکزی، پرداخت کارمزد به بانک عامل و واریز مبلغ می باشد. این مراحل نیاز به کارت بازرگانی دارند. در صورت در دسترس نبودن کارت بازرگانی می توان از شرکت های تجاری مانند راه حل تجارت پایا برای ادامه واردات کالا کمک گرفت. طبق قوانین سختگیرانه، قبل از درخواست تخصیص ارز باید 5 درصد از مبلغ فاکتور در بانک مسدود شود و قبل از تأمین ارز باید 35 درصد از مبلغ فاکتور مسدود شود.

در این گام واردکننده ارز توافق شده با فروشنده را تهیه می‌کند.

غالبا دولت به بعضی از محصولات مهم ارز دولتی اختصاص می‌‌دهد.

واردکنندگان در سامانه نیما یا صرافی‌ها و بانک‌ها می‌توانند برای دیگر کالاها ارز تهیه کنند.

حمل و نقل

در این مرحله نحوه حمل کالا توسط خریدار و با تایید فروشنده تعیین می شود. نحوه بارگیری کالا در قرارداد بین خریدار و فروشنده مشخص شده است. انواع بارگیری محموله شامل EXW (Ex Works)، FOB (رایگان در کشتی) و CFR (هزینه و باربری) است.

برای حمل ‌و نقل کالا  باید با توجه به مسافت تا کشور مبدا کالا و توافق با فروشنده یکی از راه های حمل و نقل دریایی، هوایی و یا زمینی را انتخاب کنید.

در این مرحله لازم است که وارد کننده به مقررات بین ‌المللی اینکوترمز مسلط باشد تا بهترین روش را انتخاب کند. همچنین باید با یک شرکت بیمه در رابطه با بیمه کردن محصول مورد نظر خود قرارداد ببندید.

حمل و نقل واردات کالا

انتخاب روش حمل و نقل

در این مرحله، یک شرکت حمل و نقل بین المللی مورد نیاز است. هزینه و روش حمل و نقل با توجه به تعهدات ذکر شده در اینکوترمز و قرارداد پروفرما بین خریدار و فروشنده متفاوت است. در صورتی که شرکت فروشنده با حمل کالا به مکان خاصی مانند بندرعباس یا بوشهر موافقت کرده باشد، نیازی به شرکت حمل و نقل جداگانه نیست. با این حال، اگر اینطور نیست، خریدار باید با یک شرکت حمل و نقل (هوایی، دریایی یا زمینی) برای هماهنگی حمل و نقل کالا قرارداد ببندد.

انتخاب روش حمل و نقل بر اساس روش های حمل و نقل بین المللی شامل :

  • حمل و نقل هوایی: تحویل کالا توسط شرکت های حمل و نقل هوایی
  • حمل و نقل دریایی: تحویل کالا توسط شرکت های حمل و نقل دریایی
  • حمل و نقل زمینی: تحویل کالا توسط شرکت های حمل و نقل زمینی

همچنین روشی برای حمل کالا به نام حمل و نقل ترکیبی وجود دارد که شامل استفاده از چندین روش مختلف حمل و نقل برای انتقال کالا از کشور مبدا به کشور مقصد است. به عنوان مثال، ممکن است در بخشی از مسیر، کالا از طریق دریا و در قسمتی دیگر از طریق زمین حمل شود.

صدور بارنامه

پس از انتخاب روش ارسال، مرحله بعدی صدور بارنامه کالا می باشد. طبق مقررات مندرج در اینکوترمز، فروشنده یا خریدار مسئول حمل و نقل کالا هستند. فروشنده کالا را به شرکت حمل و نقل انتخابی تحویل می دهد و در ازای آن یک بارنامه (BL) دریافت می کند. نوع بارنامه صادر شده به روش انتخابی حمل و نقل (هوایی، دریایی یا زمینی) بستگی دارد.

مرحله بعدی در واردات کالا، ترخیص کالا است که به طور کلی شامل موارد زیر است:

اخذ مجوز

برای اخذ مجوز، خریدار یا نماینده قانونی خریدار (کسی که نام او در بارنامه درج شده است) باید با سه نسخه اصلی بارنامه یا کپی از بارنامه به شرکت حمل و نقل مراجعه کند. علاوه بر اخذ مجوز، باید قبض و رسید انبار را نیز دریافت کنند. در این مرحله رسید الکترونیکی نیز در اختیار واردکننده قرار می گیرد. تمامی این اطلاعات، به صورت آنلاین قابل دسترسی است.

رسید الکترونیکی اساساً سندی است که توسط شرکت های حمل و نقل هنگام تحویل بار صادر می شود. این رسید، حاوی اطلاعاتی در مورد محموله مانند نوع، وزن، مبدا، مقصد، روش حمل و نقل و … است.

دریافت کارت بازرگانی

برای واردات کالا باید کارت بازرگانی داشت در غیر اینصورت تجارت شما به مشکل می‌خورد. برای اخذ کارت بازرگانی باید از طریق وزارت صمت و اتاق بازرگانی اقدام کنید. دو نوع کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد.

کارت بازرگانی از نظر کابرد نیز انواع مختلفی دارد از جمله تجاری و صنعتی که هر یک خصوصیات منحصربه فرد خود را دارند.

اظهارنامه به گمرک و ترخیص کالا از گمرک 

پس از خرید و واردات کالا، فرد ملزم به اظهار کالا به گمرک می باشد. این شامل گزارش کشوری است که کالا از آن خریداری شده و قیمت خرید آنها. گزارشات گمرکی شامل: ثبت مشخصات ترخیص کالا در سامانه EPL، ارزیابی کالا در صورت لزوم، اخذ مجوزهای لازم (استاندارد و …)، پرداخت هزینه و عوارض گمرکی، دریافت مجوز الکترونیکی، بارگیری کالا و ارسال کالا به انبار می باشد. این مراحل همگی بخشی از مراحل ترخیص کالا از گمرک است و فرد با ارائه این موارد و طی مراحل قانونی می تواند کالای خود را از گمرک ترخیص کند.

موثرترین و بهترین روش و راه برای انجام مراحل واردات کالا چیست؟

در نهایت این نکته حائز اهمیت است که اگرچه آگاهی از مراحل و مقررات مربوط به واردات کالا، امکان واردات آسان کالا و گسترش تجارت را از لحاظ تئوری فراهم می کند.

اما اجرای این مراحل در عمل کاری چالش برانگیز و پیچیده است. بنابراین این سوال مطرح می شود که بهترین روش برای انجام  واردات کالا چیست؟

در پاسخ به این سوال، توصیه می شود از کارشناسان مجرب در این زمینه که دارای آگاهی از قوانین و رویه های واردات کالا و همچنین آشنایی با قوانین و مقررات بین المللی هستند، کمک بگیرید. شرکت ما، یکی از این شرکت هایی است که می تواند در زمینه واردات کالا مفید باشد.

ما علاوه بر ارائه خدمات در زمینه واردات کالا، می توانیم خدمات مشاوره ای در زمینه های مختلف تجارت بین المللی ارائه دهیم.

رفع نیاز با واردات

واردات کالا همانگونه که اشاره شد یکی از راه های رفع نیاز های یک کشور با استفاده از ارتباط با سایر کشور ها برای ورود کالا و محصول می باشد هر کشوری در دنیا که می خواهد واردات کالا را انجام دهد معمولا توسط یک نهاد مانند گمرک جمهوری اسلامی یکسری از قوانین را وضع می کند که افراد با توجه به آن قوانین می توانند نسبت به واردات کالا اقدام نمایید بهتر است بدانید ورود هر کالایی به کشور مجاز نمی باشد در برخی از موارد ممکن است یکسری از کالا ها برای مدت زمانی اجازه ورود را نداشته باشند همچنین ممکن است برای واردات یک محصول یا کالا شما نیاز به یکسری از مراحل اضافه داشته باشد و برای برخی از مواد و کالا ها نیز نیاز به مجوز های خاصی داشته باشد پس در نتیجه باید بگوییم که واردات کالا یک امر تخصص می باشد که شما برای آن نیاز به تجربه و تخصص کافی می باشد در صورتی که در این زمینه تخصص کافی را ندارید بهتر است با یک شرکت یا یک فرد ترخیص کار مشورت نمایید و از آن بخواهید تا به شما برای واردات کالا کمک کند بسیار دیده شده است که افرادی با نداشتن تجربه وارد این کار شده اند و خسارت های زیادی را دیده اند پس حتما قبل از اینکه بخواهید اقدام به واردات کالا نمایید بهتر است با یک شرکت که در این زمینه تخصص دارد مشورت نمایید

چرا بازگانی نوید را در واردات کالا انتخاب کنیم؟

درست است که واردات کالا سوددهی خوبی دارد اما غالبا با پروسه پیچیده، روش‌ها و مسائل ریز و درشت بسیاری همراه است. همین مسئله باعث شده که هر شخص و شرکتی به تنهایی واردات کالا را انجام نمی‌دهد و باید پروسه واردات را آموزش دیده باشد. گروه بازرگانی نوید به اهمیت آموزش واردات آگاهی دارند و به همین دلیل تمام کارشناسان این تیم، آموزش‌های صفر تا صد واردات کالا را طی کرده‌اند. بنابراین می‌توانید مراحل واردات کالا با بازرگانی نوید را با خیال راحت بگذرانید.