گمرک ها

ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی

مراحل ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی
Rate this post

ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی نیز دارای رونق بسیار بالایی می باشد. این گمرک که در بین گمرک های استان تهران به عنوان بزرگترین ترخیص کننده کالا شناخته می شود. در شبانه روز حجم بالایی از کالا ها را ترخیص می کند. ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام در کل کشور نیز رتبه دوم را در حوزه ترخیص کالا به خود اختصاص می دهد. فرودگاه امام خمینی با مساحت بیش از 13500 هکتار جزء بزرگترین فرودگاههای دنیا نیز به حساب می آید. که روزانه میزبان حجم بالایی از افراد می باشد فرودگاه امام خمینی در دو حوزه ورودی مسافر و همچنین ورودی تجاری فعالیت دارد .

گمرک فرودگاه امام خمینی از گمرک های هوایی کشور می باشد و دارای شرایط خاص خود است. این به این منظور می باشید شما هر نوع کالایی با هر وزنی را نمی توانید با استفاده از گمرک هوایی ترخیص نمایید چرا که گمرک های هوایی مانند سایر گمرک های زمینی، دریایی دارای شرایط خاص خود می باشند، که لازم می باشد برای ترخیص به آنها توجه نمایید.

لازم به ذکر می باشد این فرودگاه به  صورت 24 ساعته فعال است و آماده پذیرش مسافر و همچنین ترخیص کالا می باشد. اگر شما نیازمند ترخیص از این گمرک می باشید، بهتر است بدانید این گمرک نیز مانند سایر گمرک های فعال کشور دارای ویژگی ها و شرایط ترخیص کالای خود می باشد. که مستلزم این می باشد برای ترخیص کالای خود این مراحل را طی کنید.

به طور کلی ترخیص کالا یک فرآیند کلی می باشد که برای هر محصول و کالا این فرآیند ممکن است دچار تغییراتی شود و مجوزات بیشتری بخواهد. به عنوان مثال شما برای ترخیص لوازم یدکی ممکن است به  یک سری از مدارک نیازمند باشید و برای ترخیص لوازم پزشکی نیز نیاز به یکسری از مدارک و مراحل داشته باشید.

حوزه های گمرکی فرودگاه امام خمینی

1 تجاری گمرک فرودگاه امام

2 تجاری گمرک فرودگاه امام

3 گمرک فرودگاه امام (ره) امانات پستی

4 گمرک فرودگاه امام (ره) امور مسافری

5 گمرک فرودگاه امام (ره) مهرآباد

اگر قصد ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی را دارید قبل از اینکه بخواهید اقدام به ترخیص کالا حتما با یک شرکت ترخیص کالا یا یک فرد ترخیص کار مشورت کنید. چرا که این فرد می تواند به شما برای یک ترخیص سریع و مطمئن کمک کند، لازم به ذکر می باشد هر چه میزان تجربه در ترخیص بیشتر باشد قطعا می تواند در سرعت و اطمینان دهی برای ترخیص تاثیر گذار باشد. پس سعی کنید قبل از انجام هر کاری برای ترخیص با یک فرد ترخیص کار باتجربه مشورت نمایید.

حمل و نقل هوایی، به دلیل سرعت، امنیت و قابهمچنین توجه به جزئیات و دقت در بسته‌بندی کالاها، انتقال سریع و موثر آنها را امکان‌پذیر می‌سازد. با این حال، برخی کالاها به دلیل ابعاد بزرگ، وزن سنگین یا خصوصیات خاص، قابلیت ارسال از طریق حمل و نقل هوایی را ندارند و برای جابجایی آنها معمولاً از روش‌های دیگری مانند حمل و نقل زمینی یا دریایی استفاده می‌شود.

در همه موارد، برای ارسال کالاها از طریق حمل و نقل هوایی، لازم است قوانین و مقررات مربوط به صادرات و واردات کشور مبدا و مقصد رعایت شود، همچنین ممکن است بسته به نوع کالا و مقصد، مجوزها و مستندات مختلفی نیز مورد نیاز باشد. در صورت نیاز به اطلاعات دقیق‌تر درباره محدودیت‌ها و مقررات مربوط به حمل و نقل کالاها از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)، بهتر است با مسئولان گمرکی یا مشاوران حمل و نقل مربوطه در ارتباط باشید.

مراحل و نحوه ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی :

1- ابتدا قبل از ترخیص نوع وضعیت کالا را مشخص نمایید. کالای های وارداتی و صادارتی دارای سه وضعیت می باشند.

مجاز : کالا هایی که ورود و ترخیص آنها نیاز به ضوابط خاصی ندارد.

مشروط : کالا هایی که ترخیص آنها نیامند ضوابط خاصی می باشد.

ممنوع : کالا هایی که صدور و ورود آنها به هر صورتی غیر ممکن می باشد.

2-ورود اطلاعات

صاحبان کالای ترخیص برای درخواست خود باید ابتدا ثبت سفارش ترخیص را انجام دهند.

3-پذیرش اظهار نامه

اظهارنامه چاپی و دستی را به همرا سایر مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا به همراه فیش بانک در واحد اظهارنامه تسلیم می نمایید.

4-کنترلهای گمرکی

در این مرحله ارزیابی کالا توسط کارشناسان صورت می گیرد.

5-پرداخت و ترخیص

پس از ارزیابی سیستمی و امضاء اظهار نامه توسط رئیس سرویس ارزیابی، اظهار نامه و فیش بانکی به صندوق تحویل می شود. تا مجوز برای ترخیص کالا صادر گردد.

اهمیت گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)

گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)، به عنوان یکی از اصلی‌ترین گمرکات کشور، نقش مهمی در ترخیص کالاها و صادرات و واردات از طریق حمل و نقل هوایی دارد. از این گمرک می‌توان انواع کالاهایی را جابجا کرد. برخی از نوع کالاهایی که از طریق حمل و نقل هوایی در این گمرک جابه‌جا می‌شوند، شامل موارد زیر می‌باشند:

1. کالاهای سریع الاستعلام (Express): این نوع کالاها اغلب شامل محمولاتی مانند نمونه‌های تجاری، مستندات، نمونه‌های پزشکی، قطعات الکترونیکی و سایر محصولاتی است که نیاز به ارسال سریع دارند.

2. کالاهای پربازده: محصولاتی که به دلیل ارزش بالا، حساسیت نسبت به ضربه و فساد، یا محدودیت‌های زمانی، از طریق حمل و نقل هوایی جابه‌جا می‌شوند. به عنوان مثال، جواهرات، وسایل لوکس، محصولات الکترونیکی پرقیمت و محصولات فرهنگی هنری.

3. کالاهای فریز شده و دارای کنترل دما: برخی کالاها نیاز به حفظ دمای خاصی دارند. از طریق حمل و نقل هوایی می‌توان این کالاها را در شرایط کنترل شده دما جابجا کرد، مانند محصولات شیمیایی، دارویی، محصولات غذایی تازه و منجمد، و محصولات بیولوژیکی.

4. کالاهای خطرناک: برخی کالاها به دلیل خطرات احتمالی مانند مواد شیمیایی، مواد رادیواکتیو، مواد انفجاری و سایر مواد خطرناک، از طریق حمل و نقل هوایی جابه‌جا می‌شوند. در این حالت، رعایت استانداردها و ضوابط ایمنی بسیار مهم است.

5. کالاهای نمونه‌ای و صادراتی: برخی کالاها به عنوان نمونه برای نمایشگاه‌ها و نمونه‌برداری تجاری، از طریق حمل و نقل هوایی جابه‌جا می‌شوند. همچنین، کالاهای صادراتی نیز معمولاً از این روش حمل و نقل برای ارسال به مقصد استفاده می‌کنند.

اطلاعات تماس گمرک :

شماره تماس گمرک فرودگاه امام خمینی : 51007521

وب سایت گمرک فرودگاه امام خمینی : http://ikiac.irica.ir/

ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام  توسط تیم بازرگانی نوید به عنوان یکی از دفاتر ترخیص کالا قابل انجام می باشد. در صورت نیاز به ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام شما میتوانید با شماره های مندرج در وب سایت با ما در تماس باشید همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما در حوزه ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام و سایر گمرک های کشور می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *